Print this page

2Ton - 100 T`mira

15 Feb 2018
Muzik Shqip - 2Ton - 100 T`mira

2Ton - 100 T`mira (Official Video), per realizimin e Muzikes dhe Tekstiti eshte kujdesur vet reperi 2Ton, kurse Video xhirimet jane realizuar nga Grandmedia, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te 2TONoffical.

Rate this item
(3 votes)