Print this page

Veysel & Mozzik - Ti Amo

15 Feb 2018
Muzik Shqip - Veysel & Mozzik - Ti Amo

Veysel & Mozzik - Ti Amo (Official Video), kenga eshte punuar nga Miksu dhe Maclaud, ndersa Video eshte punuar nga Piraten Filme, keng eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te 43 TV

Rate this item
(1 Vote)