Print this page

Drilon Jahdauti - Ishim po sjena

20 Feb 2018
Muzik Shqip - Drilon Jahdauti - Ishim po sjena

Drilon Jahdauti - Ishim po sjena (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Sokol Koci, ndersa Video xhirimet jane punuar nga Video Production, kenga esgte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ONIMA.

Rate this item
(0 votes)