Print this page

Eni Koci - Jemi dashtë

25 Feb 2018
Muzik Shqip - Eni Koci - Jemi dashtë

Eni Koci - Jemi dashtë (Official Video ), Muzika dhe Teksti eshte punuar nga Genc Prelvukaj, kurse Video xhirimet jane realizuar nga Black Fish Entertainment, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te United Records.

Rate this item
(0 votes)