Print this page

Yll Limani - Ty

28 Feb 2018
Muzik Shqip - Yll Limani - Ty

Yll Limani - Ty (Official Video), per Tekstin dhe Muziken eshte kujdesur vet kengetari Yll Limani, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ONIMA.

Rate this item
(0 votes)