Print this page

Engjellusha Salihu - Fustani i Bardhe

05 Mar 2018
Muzik Shqip - Engjellusha Salihu - Fustani i Bardhe

Engjellusha Salihu - Fustani i Bardhe (Official Video), per Muziken dhe Orkestimin eshte kujdesur Miti Geci, ndersa per Tekstin eshte kujdesur Nexhmie Muhaxheri, Videoklipi eshte punuar nga EMFcreative.

Rate this item
(0 votes)