Print this page

S4MM - Mad Ting

05 Mar 2018
Muzik Shqip - S4MM - Mad Ting

S4MM - Mad Ting ( Official Video ), per realizimin e Muzikes eshte kujdesur Butrint Bucinca dhe Duja, Video xhirimet jane punuar nga Granmedia dhe Don Gima, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te S4MM.

Rate this item
(0 votes)