Print this page

S4MM - Janari

29 Jan 2019
Muzik Shqip - S4MM - Janari

S4MM - Janari (Official Video), kenga "Janari" eshte prodhim i Niza dhe Don Gima, ndersa per Videoklipin e kesaj kenge eshte perkujdesur produksioni Imagine Films, kenga gjithashtu eshte publikuar ne Youtube dhe eshte postuar te kanalin personal te S4MM.

Rate this item
(0 votes)