Print this page

Getinjo - Sillet

30 Jan 2019
Muzik Shqip - Getinjo - Sillet

Getinjo - Sillet (Official Video), kenga "Sillet" vjen e punuar nga Dj Money dhe 2EuroMusic, poashtu edhe Teksti i kesaj kenge shkruar nga vet reperi Getinjo, kenga gjithashtu eshte kompletuar edhe me Videoklip per te cilin eshte kujdesur N'Pik Creative, "Sillet" eshte postuar te kanali zyrtare 2EURO MUSIC.

Rate this item
(1 Vote)