Print this page

Mozzik x Loredana Romeo & Juliet

01 Feb 2019
Muzik Shqip - Mozzik x Loredana Romeo & Juliet

Mozzik x Loredana Romeo & Juliet (Official Video), kenga me e dyshes Mozzik dhe Loredana e cila mban titullin "Romeo dhe Juliet eshte postuar, kenga eshte prodhim i Miksu dhe Macloud, kurse per Video xhirimet eshte kujdesur produksioni Entermedia, poashtu kjo keng eshte publikuar te kanali LOREDANA.

Rate this item
(1 Vote)