Print this page

Arber Gjota - Asnjo si ti

04 Feb 2019
Muzik Shqip - Arber Gjota - Asnjo si ti

Arber Gjota - Asnjo si ti (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Estto, kenga poashtu vjen e kompletuar me Videoklip per te cilin eshte kujdesur Black Fish Entertainment, kenga eshte publikuar ne Youtube te kanali blackfishofficial.

Rate this item
(2 votes)