Print this page

Altin Sulku - Pse u ndame

04 Feb 2019
Muzik Shqip - Altin Sulku - Pse u ndame

Altin Sulku - Pse u ndame (Official Video) kenga "Pse u ndam" vjen me Muzik nga Marenglen Boja, kurse per Tekstin eshte kujdesur Altin Sulku dhe 52oni, "Pse u ndam" vjen me Videoklip te xhiruar nga Ego Films, kenga gjithashtu eshte publikuar te kanali personal
Marenglen Boja.

Rate this item
(0 votes)