Print this page

Rino - Diva

30 Apr 2019
Muzik Shqip - Rino - Diva

Rino - Diva (Official Video) kenga "Diva" vjen me Tekst te shkruar nga MrK, Kapiten, kurse me Melodi nga Gesko, Ada dhe Rino, ndersa per Video xhirimet e klipit eshte kujdesur produksioni Imagine Films, kenga poashtu eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te
ONIMA.

Rate this item
(0 votes)