Print this page

Skerdi X Buta - Uzi

15 Jun 2019
Muzik Shqip - Skerdi X Buta - Uzi

Skerdi X Buta - Uzi (Official Video), Skerdi ka publikuar duetin e ri i cili vjen me Buta, kenga e dyshes titullohet "Uzi" dhe eshte e realizuar me Klip te punuar nga Valon Aziri, kenga "Uzi" vjen te me Muzik nga Big Bang, kurse me Tekst te shkruar nga vet Skedi dhe Buta.

Rate this item
(0 votes)