Print this page

LILEM - Cabrio

16 Jun 2019
Muzik Shqip - LILEM - Cabrio

LILEM - Cabrio (Official Video), reperi Lilem ka lansuar projektin e tij me te ri, kenga e re mban titullin "Cabrio" dhe eshtte e relizuar me nje Videoklip shume te bukur.kenga "Cabrio" vjen me Tekst te shkruar nga vet Lilem, gjithashtu kjo keng po rezulton te jete e sukseseshme dhe po vazhdon te klikohet shume, kenga vjen premier e publikuar ne Youtube te kanali zyrtare te Mbreti Records.

Rate this item
(1 Vote)