Print this page

Donjeta Morina - Harrom

20 Jun 2019
Muzik Shqip - Donjeta Morina - Harrom

Donjeta Morina - Harrom (Official Video), Donejta Morina sapo ka publikuar kangen e saj me te re, kenga titullohet "Harrom" dhe eshte e kompletuar me Videoklip shume te bukur per te ciline shte kujdesur XL Films. Muzika eshte punuar nga 2Ton dhe Bini Diez, ndersa Tekstin e ka shkruar Ghulo.

Rate this item
(2 votes)