Print this page

Shkumbin Ismaili - Vetëm ti

19 Aug 2019
Muzik Shqip - Shkumbin Ismaili - Vetëm ti

Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video), kenga "Vetem ti" e cila vjen nga kengetari Shkumbin Ismaili eshte lansuar. kenga e re vjen me Tekst dhe Muzik nga vet Shkumbini, ndersa per Video xhirimet e klipit eshte perkujdesur kompania Max Production, gjithashtu kjo keng eshte e publikuar ne Youtube te kanali personal i Shkumbin Ismaili.

Rate this item
(0 votes)