Print this page

Majk - Sytë mu kanë qorru

01 Mar 2020
Muzik Shqp - Majk - Sytë mu kanë qorru

Majk - Sytë mu kanë qorru (Official Video), kenga me e re e cila vjen nga reperi Majk eshte publikuar ne Youtube.Kenga vjen me titull "Sytë mu kanë qorru" dhe eshte e realizuar me Tekst dhe Melodi nga vet Majk, gjithashtu Muziken e ka prodhuar Rzon.Projekti Sytë mu kanë qorru" poashtu eshte e kompletuar me Videoklip shume te bukur per te cilin eshte kujdesur produksioni Entermedia.

 

Rate this item
(0 votes)