Print this page

Skerdi - S'te Fal

16 Dec 2020
Muzik Shqip - Skerdi - S'te Fal

Skerdi - S'te Fal (Official Video) kenga me e re e cila vjen nga kengetari Skerdi eshte lansuar, kenga titullohet "S'te Fal" dhe vjen e realizuar me Videoklip shume te bukur. Kenga e re eshte punuar me Tekst dhe Muzik nga Skerdi, gjithashtu kengen mund ta gjeni ne Youtube te kanali privat
SKERDI.

Rate this item
(0 votes)